2013. szeptember 12., csütörtök

Géza és a furcsa gördeszkája

Semmi köze a PennyMarkethez

PennyBoard.Körülbelül 3hete találkoztam először ezzel a névvel, a télbe csempészett egyik szépnek mondható ál-tavaszi napon. Géza egyik barátjának deszkáját próbálta ki ezen a napon,majd rendelt magának is egyet.Innen már csak egy hét folyamatos Pennymorzsa csöpögtetést kellett kibírni, hogy lássam élőben is, hogy mi ez. A YouTube videók alapján ez egy gördeszka, ami műanyagból van és átlehet menni rajta úgy autóval, hogy nem szenved maradandó sérülést.




Trükközni ezzel a fajtával nem igen lehet, sőt Géza eddig nem is gördeszkázott. De mivel a héten kezdődött az igazi tavasz, így muszáj volt összekoccanni egy kis fotózásra, még akkor is ,ha Géza erősen tanuló fázisban van.Nem videózni akartam, egykét jó pillanat meg csak lesz, gondoltam.Gondoltuk.

GÉZA! Mennyi az idő?
Az első pár képen csak a suhanást örökítettük meg,de Géza ennél extrémebb profilképre vágyott,amit sikerült is összehozni, igaz nem direkt.

Nem olyan egyszerű dolog ez
 Két fő irányvonalunk volt, a manuálozás (valamely két keréken gurulás ) megörökítése, valamint a lámpaoszlopot fogva végrehajtott fordulás. Egyik se feltétlen a legkönnyebb produkció 3-4óra pennyBoardozás után,de egy darabig már ezután tudtuk hogy nem fogunk ráérni ilyenre.
A manuállal kezdtük, az kisebb kockázatot jelentett,na meg a forduláshoz is kellett...

Az első próbálkozások
Géza egyre bátrabban állt a deszkán


Sajnos nem volt olyan szép időnk, az aktív vakutartó feladatát Zsófi vállalta el:) Így könnyebb volt Gézát a fókuszpontban tartani.
Megy ez...
Aztán jött az oszlopos "kísérlet"

Balra valahogy könnyebb volt
De azt,hogy mindig csak balra kanyarodjon az ember, csak akkor engedheti meg magának ha Nascar pilóta
Ez a kép nem került volna be,mert se a minősége nem az igazi,se a vágás,de az esemény...
Délután még kimentünk lőni párat, azonban az eső (zápor-zivatar) elmosta a próbálkozást.

Ez van, ha irányt vált a modell,de nem szól.Legalább a vakut nem "vitte el" :)
Aztán csak sikerült a dolog szépen is:)
Mint aki jól végezte dolgát:)
 A végére már egész jól ment Gézának a dolog, a témában még elég sok van,reméljük előbb-utóbb megtudunk ejteni egy "rendesebb" alkalmat is. 

Z


 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons