2013. szeptember 12., csütörtök

Már megint a kutya...

Mióta szeretett Garfield cicám az örök mezőkön egerészik, azóta sokkal több fénykép készül Dorcóról. Annak ,hogy eddig a cica volt nyaggatva a fényképezővel annak az az egyszerű oka volt, hogy Garfield nagyon szerette ha fényképezték, leült a gép elé, nyugton maradt, oda jött ha látta hogy valami vacak van a kezemben , hajtotta a kíváncsiság.


Na...Dorcó nem ilyen. Vele küzdeni kell egy-egy nyugodtabb pillanatért, sokkal nagyobb kihívás ilyen szempontból.




Általában ha új dolog kerül a "házhoz", váz, obi,vaku,stb akkor annak a háztáji állatok esnek először áldozatául. Persze az etetőben fotózott madarakon kívül ez általában nem zavarja őket, Dorisz kifejezetten örül az ilyen alkalmaknak, bár viselkedéséből néha az tűnik ki, hogy nem igazán érti a dolog lényegét:)



Ezek a gépek is a "próbáljuk ki az új obit" akció "melléktermékei", de gondoltam megosztom veletek, bizony, február 8.án ilyen szép idő volt:)


Azért szerencsére néha Dorisz is nyugton marad és engedi magát fotózni, vagy öregszik, vagy kezd rájönni, hogy mit szeretnék:)


Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons