2014. augusztus 17., vasárnap

Daniel de Jong - GP2 - Hungaroring

Az F1-es hétvégéken mindig több kategória megmutatja magát, azonban a többi kategória szereplői messze nem olyan ismertek, mint az F1-es pilóták. Én sokkal jobban szeretek olyanokat fotózni, akiket legalább ennyire "ismerek", tudok valamit pakolni a színes autók mögé.



A mostani hétvégén a GP2 mezőnyében is volt egy autó, ami mögé tudtunk nevet, autót, történeteket rakni, ez pedig Daniel de Jong autója volt.


Az F1-es posztban említettem, hogy Háfra Zsoltiékkal voltunk a csütörtöki és pénteki napon, az F1 hetén Ők hozták közelebb a magyar közönséghez a fiatal GP2-es pilótát, méghozzá nem is akárhogy. Meghívták a Race Centerbe versenyezni Kiss Norbi,Nagy Norbi és Baukó Levente (igen, a "mi Levink"), valamint még egy pár tag ellen, Daniel pedig boldogan tett eleget a meghívásnak. Természetesen mindezt NEM szponzori kötelességnek eleget téve tette, ami önmagában elég indok volt ahhoz, hogy megpróbáljak róla pár jó képet lőni, ha már ennyire jó fej volt velünk, magyarokkal. Az eseményről szóló cikket ITT olvashatjátok, Daniel interjúját pedig ITT .
Az egyik fotóponton egy hibát is láthattunk tőle, profin megfogta, de elég látványos volt:





Az egyik kedvenc képem a hétvégéről ebben a kanyarban készült, melyen Levi, Máté és Krisztián tartják Danielnek a Holland zászlót.


A teljes galéria itt található:)

Z



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons