2016. augusztus 29., hétfő

Négyből négyszer dobogón

Kiss Norbi bizakodva kezdhette a mai napot, a reggeli időmérő folyamán az első helyre kvalifikálta magát. Sajnos a Mercedes motorerőben még el van maradva a többiektől, így a célegyenes végén, a repülőrajt után már azért kellett küzdenie Norbinak, hogy megtarthassa második helyét. Szerencsére a verseny további részében (mint ahogy egész hétvégén) ügyesen tudta ellensúlyozni a gyengébb erőforrást, így még támadni is tudta Jochen Hahnt, azonban sajnos megelőzni nem tudta. Így a hazai győzelem még várat magára, de reméljük 2017 Augusztus 26-27 között erre sor fog kerülni, ha minden jól megy többször is.







Izgatottan vártuk a negyedik futamot, ugyanis a mai napi első futam második helye egy hetedik rajtpozíciót jelentett Norbinak a második futamra. Norbi elég egyszerű stratégiát követ, ha versenyautóba ül, ha van előtte valaki, megelőzi. Nagyrészt ez össze is szokott neki jönni, legalábbis elég jó aránnyal büszkélkedhet.







Norbi igazi darálóba került ezen a futamon, nem úgy tűnt, hogy bárki jó hangulatban fogja emlegetni a hétvége negyedik versenyét. Aztán Norbi elkezdett varázsolni és feljött az ötödik helyre, amit nem tarthatott meg, ugyanis két versenyzőt is megbüntettek azok közül, akik előtte végeztek, így a negyedik futamon is dobogós helyezést sikerült elérnie.





Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons